Keresőoptimalizálás szolgáltatás – Wordpress, Joomla és Drupal SEO | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Keresőoptimalizálás szolgáltatás – WordPress, Joomla és Drupal SEO

Keresőoptimalizálás területén többfajta szolgáltatást is kínálunk: WordPress, Joomla és Drupal oldalak SEO kampányát is vállaljuk. Bizonyára már Te is hallottál róla hogy a keresőoptimalizálás az egyik legfontosabb feladat egy honlap elkészítésénél. Sokan esnek bele abba a hibába, hogy először a design elemeket terveztetik meg és utána térnek rá a tartalmi részre. Ez bizony tévhit, hiszen először a tartalmat kell rendbe tenni és utána jöhet csak a design.

Keresőoptimalizálás szolgáltatás a Dog and Pony-tól, lépj velünk kapcsolatba itt!

WordPress keresőoptimalizálás

A WordPress oldalak egyre népszerűbbek, hiszen számos ingyen elérhető sablon található, amelyek segítségével akár Te magad is elkészítheted weboldaladat. Hogy a sablon megfelelően van-e programozva vagy átesett-e optimalizáláson az már sokaknak másodrendű, pedig utólag gyakran kiderül hogy ez lenne a legfontosabb szempont.

Ha ezen SEO szempontok hiányoznak vagy rosszul készültek el, akkor hatalmas károkat okozhatnak vállalkozásodnak. Weboldalad helyezését a Google keresőben a tartalom és a technikai SEO határozza meg. Nagyon fontos, hogy weboldalad minőségi tartalommal legyen közzétéve, hiszen ha ez hiányzik, akkor bizony sokáig várhatsz oldalad előre sorolására.

Miben segítünk?

 • Egyedileg beállítjuk akár oldalanként is technikai SEO paramétereket
 • Megfelelő tartalommal töltjük fel oldaladat
 • Beállítjuk úgy, hogy gyors legyen a betöltődési sebessége, hiszen ha ez nincsen meg akkor szintén látogatókat veszítesz
 • Optimalizálási javaslatot teszünk a weboldalad kódolására
 • Az alapkonfigurációból eltávolítjuk a felesleges és gyakran sebezhető sablonokat, kódokat, ez azért fontos, mert a legtöbb WordPress weboldal feltörés innen történik
 • Minőségi linképítés: növeljük weboldalad linknépszerűségét
Keresőoptimalizálás szolgáltatás - WordPress SEO

Keresőoptimalizálás szolgáltatás – WordPress SEO

Joomla keresőoptimalizálás

Joomla weboldal esetén sok honlapkészítő csak feltelepíti a SEO vagy esetleg jobb esetben a SEF komponenst és ezzel elintézettnek tekinti a SEO részt. Ez azonban nem fog előrébb juttatni a keresőkben. A manuális beállítások sokkal megbízhatóbbak, bár ez már szaktudást igényel, de ezért vagyunk mi és szakember gárdánk, hogy ezeket a problémákat orvosoljuk.

Miben segítünk?

 • Elvégezzük a keresőbarát névátírást a SEF bekapcsolásával
 • Minden aloldalon beállítjuk a H1 tagokat és egyéb paramétereket
 • Beállítjuk a címke felhőket, amelyekre rákattintva URL-ek jönnek létre
 • Minden aloldalhoz egyedi title és meta adatokat rendelünk, hiszen ez megjelenhet a Google keresőben is
 • Alkalmazzuk az oldaltérképet, hiszen alaphelyzetben ilyet nem fogsz találni és nagyon fontos a megléte. Ha a megfelelő oldaltérképet használjuk, akkor a Google webmester eszköz azt elfogadja és indexeli is a felkínált oldalakat.
 • Minőségi linképítés: növeljük weboldalad linknépszerűségét

Összefoglalva nem csak telepítjük számodra a kiegészítőket és azokat beállítjuk hanem átfogó Joomla SEO kampányt építünk fel.

Drupal keresőoptimalizálás

A Drupal a Worpress és a Joomla rendszerekhez képest kicsit bonyolultabb, ezért az oldalak keresőoptimalizálása sem a legegyszerűbb feladatok közé tartozik. A technikai SEO megvalósításán túl a Drupal oldalak esetén szintén segítünk a tartalom kiépítésében, az aloldalak beállításában, folyamatosan frissítjük az oldalt igényeidnek megfelelően.

Amennyiben elérkezettnek látod a pillanatot arra, hogy a fent említett weboldalaid esetében a segítségedre legyünk, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy szakembereink a legjobb tudásuknak megfelelően egy konzultáció keretében ismertethessenek meg a SEO lehetőségeivel.

Keresőooptimalizálás a Dog and Pony-tól, lépj velünk kapcsolatba itt!

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023