Havidíjas honlap keresőoptimalizálás csomagok – a legjobb Google kulcsszó helyezésekért | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Havidíjas honlap keresőoptimalizálás csomagok – a legjobb Google kulcsszó helyezésekért

A keresőoptimalizálás mindazok számára ajánlott, akik szeretnék elérni, hogy a vállalkozásuknak nagyobb forgalma legyen. Ha Te is erre vágysz, keress fel minket! Ha kíváncsi vagy SEO referenciáinkra akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen megosztjuk Veled. Ügyfeleink között tudható Magyarország két legdrágább Adwords kulcsszavára az organikus találatok között a két első találat.

SEO (keresőoptimalizálás) ajánlatkérés itt!

Az első helyért éppen úgy folyik a küzdelem a Google felületén, mint egy sportpályán. Az ok is nagyon hasonló: az első helyezettet mindenki ismeri, az utolsókra senki sem kíváncsi.

Jól ismert mondás, hogy „a holttestet a Google második oldalán érdemes elrejteni”: a keresési statisztikák szerint az egy-egy kulcsszóra, kereső kifejezésre kiadott találatok esetében az emberek töredékszázaléka nézi meg a második oldal linkjeit is, a további oldalakon szereplő találatokat pedig szinte senki sem.

Mit kínálunk ügyfeleinknek?

A Dog & Pony SEO ügynökség szabottan végzi el a vállalkozásod weboldalának kulcsszavakra történő optimalizálását, ezáltal az a lehető legnagyobb releváns forgalmat fogja generálni számodra. A havidíjas SEO segítségével elért eredmények hónapok alatt mutatkoznak meg, így hosszútávon a keresőoptimalizálás igencsak kifizetődő befektetésnek bizonyult számos ügyfelünk számára.

SEO tévhitek

Sok tévhit kering a köztudatban a keresőoptimalizálással kapcsolatban, ezek közül a három legelterjedtebb az, hogy:

– a tanácsadás drága

– azonnali eredményt hoz

– az online marketing szent grálja

Ezzel szemben, sok éves tapasztalattal bízvást állíthatjuk, hogy a havidíjas SEO csomagok jelentős megtérüléssel bírnak, viszont inkább hónapok alatt látszik meg az eredmén, és önmagában kiemelkedő, de nem mindenható eszköz.

Havidíjas honlap keresőoptimalizálás csomagok - a legjobb Google kulcsszó helyezésekért

Havidíjas honlap keresőoptimalizálás csomagok – a legjobb Google kulcsszó helyezésekért

A jól megválasztott kulcsszavak eldönthetik a márkaversenyt

Ahogy egyre több, azonos vagy átfedésben lévő szolgáltatást és termékeket kínáló cég jelenik meg az online világban is, úgy értékelődik fel a keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimalization, SEO).

Képzeld el, hogy húsz versenytársaddal álltok egy sorban és lényegében ugyanazt kínáljátok, viszont a potenciális ügyfél csak a legelöl állókat látja meg. Ha hátul vagy a sorban, észre fog venni? Aligha. Attól fog vásárolni, azt fogja megbízni, akit elől talál. Márpedig ha az ügyfelek a konkurenciát választják, nem lehet sokáig a piacon maradni.

Ebben segítünk mi a havidíjas keresőoptimalizálási csomagunkkal és szakmai tevékenységünkkel. A megfelelő kulcsszavak kiválasztása és a jól megírt oldalszövegek alkalmazása egy adwords kampánnyal egyetemben könnyedén eldöntheti a márkaversenyt. Legyél Te a győztes!

Hogyan találhatnak meg (hatékonyabban) az ügyfeleid?

A rövid válasz az, hogy ha a te céged jelenik meg az első helyezettek között. A hosszabb válasz három részből áll: pontos kulcsszavak, keresőoptimalizált weboldal szövegek és adwords kampány.

Az emberek keresési szokásait vesszük alapul: a többség kulcsszavakat, kulcsszó párokat szokott beírni a keresőoldalakon, ha valamit meg akar találni. Azt írja, hogy „minőségi mosógép Budapest” és nem azt, hogy „hol találok minőségi mosógépet Budapesten?”.

Viszont ezt egyre több cég használta ki, és olvashatatlan, kulcsszavakkal telezsúfolt szövegeket jelentetett meg az oldalán. A keresőoldalakat üzemeltető vállalatok (elsősorban a Google) ezért áttértek egy olyan módszerre, hogy a természetes szövegeket kezdték előnyben részesíteni a nyers szólista helyett.

Mi pontosan ezt kínáljuk: olyan keresőoptimalizált weboldalszövegeket és termékelírásokat, amelyek valóban informatívak és tartalmazzák a megfelelő kulcsszavakat. Ez a legjobb Google kulcsszó egyik titka.

Adwords, a SEO-t kiegészítő csodafegyver

Hogyan ugorhatsz, mondjuk, a találati lista nyolcadik oldaláról az elsőre szinte napok alatt? Adwords a válasz. Ez olyan fizetett hirdetést jelent, amely a megfelelő kulcsszavak beírására jelenik meg az ügyfelek számára. Ráadásul kiemelten szerepel a hirdetésed, nem egy lista tagjaként. Az Adwords egy tökéletes, azonnali megtérülést hozó kiegészítő eszköz addig amíg a havidíjas keresőoptimalizálás eredményt nem hoz. Így a ma talán még kevesek által ismert céged rövidtávon a legelsők közé fog jutni.

A SEO szakértő kollégánk így fogja segíteni a munkádat

– részletes elemzést készít el a honlapodról

– meghatározza, hogy melyek a weboldalad kulcsszavai és tartalmi javaslatokat tesz

– megteremti a keresőlistán való előrejutás feltételeit (technikai SEO)

– a weboldalad organikus Google látogatottságát maximalizálja

– természetesen linképítési módszereket vet be

– a havidíjas keresőoptimalizálási csomag esetenként programozási, szövegírói, illetve sitebuilder-i feladatokat is tartalmazhat, ha szükséges.

SEO (keresőoptimalizálás) ajánlatkérés itt!

 

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023