Grafikai tervezés – Grafikai stúdió Budapesten | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió Budapesten

A vállalati arculatépítés egyik legfontosabb és egyben legkritikusabb eleme a grafikai tervezés. A grafikai tervezés hiánya magával vonzza a márkaépítés és a vállalati arculat kiépítésének problémáit. Egy igényes grafikai tervezés már a cég megalakulásának kezdetén szükségszerűvé válik. Egy profi logó, egy szép és letisztul webes megjelenés, egy tökéletes óriásplakát terv.

Mint sokan tudjuk, az első benyomás a legfontosabb. Az a bizonyos első benyomás, amellyel az ügyfelekre hatunk, amikor először találkozik termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal. Amikor az ügyfél az első benyomás alkalmával nem érzi azt a pluszt, amely arra ösztönzi, hogy minket válasszon, abban a pillanatban elvesztettük a csatát és máris szalad a konkurenciához.

Csapatunkban hozzáértő szakemberek végzik a grafikai tervezést. Bizalommal fordulhatsz hozzánk, hiszen számos referenciával rendelkezünk a kisebb cégektől egészen a sereghajtókig. Számtalan ügyfelünk köszönte meg eddigi munkánkat is, hiszen munkánk gyümölcseként most egy jövedelmező vállalkozás útját terelgetik.

A céged emblémáját és logóját úgy tervezzük meg, hogy az első benyomást biztosan elnyerd. A kreatív logó kiemel majd a versenytársak tömegéből és képviseli céged mindazon értékeit, amelyet te közvetíteni szeretnél ügyfeleid felé. A logót úgy tervezzük meg, hogy tisztán és érthetően közvetítse a célközönségednek a termékedet vagy szolgáltatásodat.

Dog and Pony - Grafikai tervezés - Grafikai stúdió Budapesten

Dog and Pony – Grafikai tervezés – Grafikai stúdió Budapesten

Az arculattervezésben is segítséget nyújtunk, hiszen ez az elsődleges megjelenési forma, amellyel először az ügyfeleid találkozni fognak. Az arculattervezés segítségével egységessé tesszük vállalkozásod vizuális elemeit, ezáltal egy harmonikus képet fognak kapni rólad ügyfeleid. Ennek segítségével biztos lehetsz abban, hogy téged választanak, hiszen profizmust közvetítesz feléjük. Szívesen megtervezzük elegáns, vagy meghökkentő névjegykártyádat. Elkészítjük a levélpapírodat és még az e-mail fejléc tervezésében is részt vállalunk.

Amennyiben éppen egy rendezvény megszervezésén munkálkodsz, úgy segítünk egy egységes szerkezetbe foglalni azt. Gondolunk itt, a tematikára, a támogató arculatra, a plakátok és szórólapot megtervezésére. A rendezvény népszerűsítése nagyon fontos, hiszen e nélkül még egy sikeres rendezvény sem került lebonyolításra. Minél több látogatót vonz rendezvényed, annál nagyobb esélyed nyílik a terjeszkedésre, az ügyféllistád bővítésére.

Amikor elérkezettnek látod az időt, hogy egy saját kiadványt gondozz, vagy létrehozz termékeidről egy katalógust, akkor profi csapatunk már is segítségedre siet. Az időszakos katalógusoktól kezdve, a gyakorta változó termékkatalógusokig, mindent megtervezünk számodra. Sok cég a karácsonyi ünnepségen saját munkatársainak egy évkönyvvel kedveskedik. Ha nincsen profi fotósod a rendezvényre, akkor ehhez is nyújtunk tippeket. Minél tökéletesebb és profibb fotókat tudsz az évkönyvhöz prezentálni, annál nagyobb sikerre számíthatsz. Az aprólékosan és minden részletre kiterjedően kidolgozott nyomdai termék létrejöttéhez semmi másra nem lesz szükséged.

Ma már egyre több cég ugrik fejest a reklámkampányokba. Egy teljes körűen megtervezett reklámkampány csak sikert generálhat. A kampányok stratégiai megtervezésétől kezdve, a megvalósításig mindenben segítségedre lesz profi grafikus csapatunk. A reklámkampányok költséges mivolta sokszor a megköveteli a költséghatékony megoldásokat. Mi felkutatjuk számodra a tökéletes megjelenési formákat és új vagy teljesen egyedi megoldásokat is javaslunk mind a grafikai tervezés mind pedig a teljes tartalommenedzsment területén.

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023