Google Adwords kampány kezelés, optimalizálás és menedzselés | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Google Adwords kampány kezelés, optimalizálás és menedzselés

Bizonyára a Te céged számára is kiemelt prioritással bír, hogy a potenciális vevők, akik ténylegesen vásárlásra adták a fejüket ügyfeleink termékpalettájából és szolgáltatás kínálatából elégítsék ki igényeiket. Ennek érdekében ügynökségünk Google Adwords kampány kezelést, optimalizálást és menedzselést is vállal.

Google Adwords kampány házilag? Nem éri meg.

Amennyiben kellő tudás és tapasztalat nélkül bárki belevág az Adwords hirdetésbe annak egy roppant drága és időrabló elfoglaltságban lesz része. Az Adwords hirdetési rendszere ma már egy igen bonyolult algoritmus szerint működik, ezért az Adwords kampányok minden esetben szakembert igényelnek.

A potenciális vevők, akik nap, mint nap a Google-ben böngészve keresik a problémájukra a megoldást egy hatalmas bázist alkotva csak arra várnak, hogy a Te termékedre is rátaláljanak. Ahhoz viszont, hogy ez bekövetkezzen, egy komplett Adwords hirdetési kampányt kell menedzselni.

Ügynökségünk kiemelt Google partnerként várja megkeresésedet a kampányokkal kapcsolatban. Partnerként a Google által szervezett speciális képzéseken és eseményeken veszünk részt az év több szakában mindezt azért, hogy ügyfeleinknek, azaz neked a legjobb szolgáltatást nyújthassuk. A szükséges Google minősítések érdekében komoly vizsgákat tettünk, hiszen számunkra az a leglényegesebb hogy mindig naprakész és speciális tudással bírjunk.

Google Adwords kampány kezelés, optimalizálás és menedzselés

Google Adwords kampány kezelés, optimalizálás és menedzselés

A kampányok során célunk az optimalizálás, amelynek eredményeképpen a CPC csökken és a CTR nő. Hétköznapi nyelven ez a következőket jelenti:

  • jól megválasztott kulcsszólistákat hozunk létre, amelyek akár több száz kulcsszót is tartalmazhatnak
  • csak akkor bocsátkozunk harcba a kulcsszavaknál az első pozícióért, ha tudjuk, hogy azok megtérülést jelentenek neked és vállalkozásodnak
  • tökéletesen célzott és releváns hirdetési csoportokkal dolgozunk
  • a hirdetéseket illetve a kampányokat mindig úgy időzítjük, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni a költségvetésedből
  • használunk szezonális hirdetési szövegeket
  • elvégezzük oldalad teljes körű optimalizálását annak érdekében, hogy a kampányod a legsikeresebb legyen

A CTR csökkenését leginkább a weboldal nem kellően optimalizált kialakítása okozhatja, és ha ez egy gyenge célzással párosul, akkor az, beláthatatlan következményekkel járhat. A látogatók tulajdonképpen látják a hirdetésedet, de nem igazán találják relevánsnak, ezért nem is kattintanak rá, hanem inkább továbblépnek. Az alacsony CTR nagyon sokszor alacsony bevételt is eredményez és a kampányra fordított költségek nem fognak megtérülni. A CPC a piac változásaira reagál és az adott kulcsszavakra ajánlatot tevő hirdetők határozzák meg, azaz mennyit hajlandóak érte fizetni.

Ha úgy érzed, hogy számodra fontos vállalkozásod fenntartása, esetleg piacvezető pozíció elérése a cél, akkor kérj ajánlatot és egy személyes megbeszélés után elkezdjük a közös munkát. Első körben a weboldaladat tekintjük át optimalizáltság szempontjából, hiszen amíg ez nem megfelelő addig nincs értelme az Adwords kampány beindításának. Ha elkészültünk az optimalizálással, akkor következhet az Adwords kampány aprólékos kidolgozása annak érdekében, hogy a potenciális ügyfelek végre a te termékedre vagy szolgáltatásodra találjanak rá és ne a konkurensek termékei mellett döntsenek. A kampányt az elejétől a végéig menedzselni fogjuk, így neked semmi mással nem kell foglalkoznod, mint az ügyfelek kiszolgálásával és az esetleges termékfejlesztésekkel.

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023