Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértő | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértő

Ügynökségünk a leghatékonyabban látja el az összes keresőmarketinggel kapcsolatos feladatot annak érdekében, hogy neked a legtökéletesebb szolgáltatást nyújtsuk. Mivel több szakember is dolgozik csapatunkban ezért nincsen olyan feladat, amelyet ne tudnánk elvégezni.

Mindig naprakész és szakmailag tökéletes munkát adunk ki a kezeink közül. Nálunk 100%-ban minden a keresőmarketingről szól. Nem telik el úgy nap, hogy ne figyeljünk a trendekre, minden újdonságot naprakészen ismerünk, folyamatosan szemlézzük a szakmai irodalmat, publikációkat, hogy ügyfeleink is az élen járhassanak. A SEO, SEM technikákkal és az Adwords optimalizálással is teljesen naprakészek vagyunk. Nem titkoljuk el ügyfeleink előtt, hogyan és milyen technikákkal dolgozunk.

Szeretnénk ha ezen módszerekkel Neked is dolgozhatnánk. Kérj ajánlatot, egyeztessünk a részletekről!

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértő

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértő

A digitális marketing, amelyet sokan csak online vagy internetes marketingként ismernek még mindig egy merőben új terület. A digitális marketing alatt minden olyan az interaktív üzleti munkához szorosan kapcsolódó marketing tevékenységet értünk, amelyek az interneten való kommunikációval és értékesítés támogatással kapcsolatosak. A támogatás történhet online vagy akár offline módon is.

Digitális marketing ügynökségként ismerjük az éppen aktuális fogyasztói trendeket, a fogyasztói magatartásokat és a megváltozott tartalomfogyasztási szokásokat. Tudjuk, hogyan keressünk információkat, mire kíváncsi egy fogyasztó és mire nem. Képesek vagyunk a leghatékonyabban beosztani a marketing büdzsédet. Tudjuk, hogyan tervezzük meg és ellenőrizzük is a tervezett kampányokat. Tudjuk milyen a jó tartalom marketing, azaz tisztában vagyunk azokkal a trendekkel, amelyek segítségével a legütősebb tartalmakat szállítjuk weboldaladra és segítünk a kommunikációban a közösségi médián keresztül. Nem fakadunk sírva, ha display hirdetéseket szeretnél és a mobil vagy e-mail kampányokban is végig a segítségedre leszünk. Amennyiben weboldalad még mind a mai napig nincsen mobilra optimalizálva akkor azt villámgyorsan elvégezzük, nehogy lemaradj a potenciális ügyfelekről és minden reklámot és reklámszöveget úgy készítünk el számodra, amelyek a reklámetikával összhangban vannak. Nem kell attól tartanod, hogy a Google büntetésbe teszi weboldaladat, vagy a konkurensed feljelent piacrontásért.

Amennyiben úgy érzed, hogy közösen egy és azonos cél érdekében – azaz vállalkozásod fellendítéséért – ringbe szeretnél szállni velünk, keress fel bátran és a konzultációkon mindenre fény derül. Tudni fogod, mekkora büdzsével mit lehet elérni. Tudni fogod, hogy a kampányokra fordított büdzsé mekkora megtérülést hozhat neked és még azzal is tisztában leszel, amivel eddig soha, hogy tulajdonképpen kik a konkurenseid. Nagyon sokan úgy gondolják, hogy az interneten is ugyanaz a legnagyobb konkurens, aki a weben kívüli világban is, de ez sajnos ritkán van így. Nagyon sok cég még fel sem ébredt. Ugyan rendelkeznek weboldallal, amit alkalmi jelleggel egy asszisztens tartalommal tölt meg, de ez korántsem elég ahhoz, hogy az interneten befutó legyen. Légy Te a jobb és tedd meg az első lépést az internetes kereskedelem felé.

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022