Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatás | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatás

Mit érhetsz el egy jó beszéddel?

Te, mint cégvezető mindennapi munkád során számos partnerrel lépsz kapcsolatba és szerepelsz akár többször is nyilvánosan. Beszédírás szolgáltatásunkat pontosan neked kínáljuk, hiszen a nyilvános szereplések meghatározzák céged működését és jövőjét is. Ezt meg tudod alapozni egy jó beszéddel, de könnyen ronthatsz is a helyzeten, ha nem megfelelően készülsz fel rá. Ma már mindenki kommunikál, a vállalati vezetők, a közéleti vagy politikai szereplők. A megfelelő beszéddel egy imázst fel lehet építeni, de akár le is lehet rombolni. A külső megítélés mindig fontos, hogy összhangba kerüljön az adott célokkal. Kommunikálni akkor is kell, ha a középpontba szeretnél kerülni, de akkor is, ha inkább a háttérben szeretnél maradni.

Beszédírás a Dog and Pony-tól, lépj velünk kapcsolatba itt! Szolgáltatásunkat neked ajánljuk, ha nincsen saját kommunikációs osztályod, aki ezt a munkát elvégzi számodra, vagy úgy érzed, hogy nem áll hozzád túl közel a tollforgatás.

Beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatás

Beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatás

Beszédírás rövid határidővel vagy kényes témákban

Beszéd író szakembereink éjjel-nappal dolgoznak, ezért készek vagyunk befejezni a beszédedet bármilyen határidőt is szabj meg. Írunk beszédet díjátadókra, vállalati rendezvényekre, céges előadásokra, céges tréningekre, közéleti szereplésre és bármilyen alkalomra ahol szükséges lehet.

Beszédírás menete, lépései és a beszéd terjedelme

Fontos, hogy egy mintát kapjunk arról, hogy mi az elképzelésed. Közösen határozzuk meg, hogy milyen terjedelmű beszédre van szükséged és azt milyen stílusban szeretnéd. Egy dupla sorközzel vett A4 oldal körülbelül 1 perc felszólalási időnek fele meg. Ha már mondtál régebben beszédet és arról készült felvétel, azt szívesen vesszük, hiszen akkor tudni fogjuk melyik stílus az, amelyik közel áll hozzád.

A beszédeknek nagyon sok fajtája létezik. Mindig az a legfontosabb eldöntendő kérdés, hogy mi a célod a beszéd megtartásával. Termékeket szeretnél eladni? Bizalmat szeretnél nyerni vállalatod iránt? Szórakoztatni szeretnéd a hallgatókat? Azonnali cselekvésre szeretnéd buzdítani őket? Éppen egy évértékelő beszéd megtartása előtt állsz? Számtalan cél felmerülhet akár a vállalati, akár a közéletben. Amikor éppen egy krízis előtt áll vállalkozásod akkor is ki kell állnod és beszédet mondanod. A válság beszédekkel kapcsolatban a legfontosabb elvárás az, hogy enyhítsék a következményeket. Használd ki Te is a válsághelyzeteket céged építésére, hiszen minden folyamat megfordítható, csak érteni kell hozzá. Sok vállalkozás már jó előre elkészül a krízis beszédekkel, pedig a probléma még nem is áll fent.

Ha elérkezettnek látod az időt egy komoly beszéd megtartására, akkor üljünk le és beszéljük meg a részleteket. Szakértő fülekre és komoly tehetséggel megáldott beszédíró csapatra támaszkodhatsz. Lépj velünk kapcsolatba itt!

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023