Dog & Pony marketing ügynökség Budapesten: magyar kreatív és reklámügynökség | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Dog & Pony marketing ügynökség Budapesten: magyar kreatív és reklámügynökség

 

Ha vállalkozásod vagy intézményed célja akár a nagyobb forgalom, a magasabb profit, vagy csak szimplán egy barátságosabb, látványosabb arculat kialakítása, akkor fordulja a Dog & Ponyhoz. Reklámügynökségünk által kínált szolgáltatások és komplex feladatok elvégzésével járul hozzá vállalkozásod sikeréhez.

Dog & Pony Reklámügynökség Budapesten: magyar kreatív és marketing ügynökség
 
A legfőbb feladatok, amelyeket nyugodt szívvel rábízhatsz a Dog & Pony ügynökség szakembereire:

 

- kidolgozzuk és megvalósítjuk a kommunikációs, illetve a marketing tervet a vállalkozásod számára
 
– elvégezzük a terméked bevezetésével kapcsolatos feladatokat, továbbá önálló termékmarketinggel is készülünk
 
– fogyasztói promóciók kidolgozása és megvalósítása
 
közösségi jelenlét szervezése és lebonyolítása
 
– teljes körűen megszervezzük és lebonyolítjuk a rendezvényeket és az ehhez kapcsolódó feladatokat
 
– fogyasztói, illetve ügyfélkapcsolati rendszereket hozunk létre
 
– médiaügynökségi feladatokat látunk el
 
– kialakítjuk a médiakapcsolatokat a céged számára
 
PR ügynökségként segítünk kommunikációdban

 
A reklámügynökség munkája három részleg közös együttműködése által zajlik. Az első a kreatív részleg, a második a produkciós, illetve ügyfélkapcsolati részleg, a harmadik pedig a média részleg.
 
A Dog & Pony marketing ügynökség kreatív részlege olyan arculatot, reklámkampányokat, ATL és BTL megoldásokat tesz le eléd az asztalra, amelyekkel a terméked, vagy a szolgáltatásod tényleg kitűnhet versenytársai közül.
 
Munkatársaink emellett teljes körűen elvégzik a kreatív tervezést kiegészítő feladatokat, a nyomdai előkészítést, és a felmerülő gyártási feladatokat is koordinálják.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó. Kreatív kommunikációs ügynökség, offline és online marketing tanácsadás vállalkozásoknak. Dog and Pony Kommunikációs Ügynökség Kft - 1114 Budapest, Bartók Béla út 15/D. - Minden jog fenntartva. 2017